Vikend analitika saobraćajne policije

 pol avvto

Uhapšeno 45 vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija je u danima vikenda na crnogorskim drumovima evidentirala 46 saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet lica zadobila teške tjelesne povrede, dok je 13 lica zadobilo lake tjelesne povrede.
Pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 159 prekršajnih prijava, izdali 1.059 prekršajnih naloga, oduzeli 15 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.
Zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je lišila slobode 45 vozača, od čega je 18 vozača lišenih slobode u Podgorici. Dva vozača iz Podgorice su zatečena da upravljaju vozilima pod dejstvom alkohola u koncentracijama većim od 2 g/kg.
Mobilna jedinica saobraćajne policije je na auto – putu zaustavila vozača M.V. (62) iz Podgorice i utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2,52 g/kg. On je prilikom lišenje slobode omalovažavao službenike policije
Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju, saopšteno je iz Uprave policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar