Dvije crne tačke za Poljane!

za bolnic

Vrijeme je stručno riješiti probleme Poljana.

Jadranska magistrala odavno je kroz Bar postala preopterećeni tranzitni pravac.
Mještani Polja u barskoj opštini svakodnevno su suočeni sa opasnošću kod uključivanja u sabraćaj na magistralni put, koji im je jedini putni pravac za grad i uopšte.
Pitanje saobraćajnog kolapsa u naselju Čeluga, kod skretanja za gradsku bolnicu, biće riješeno su obećanja koja se daju gorinama,a koja se zaborave nakon izbora. Da nije korektnih vozača koji stanu da se uključiš na magistralu i putu za bolnicu, čekanje Poljana  bi potrajalo “ljetnji dan do podne”.
Na drugoj strani izlaza iz Polja, pravljenjem kružnog toka, kod Biskupade stoji da je protok saobraćaja ubrzan, ali ne dovoljno dobro za bezbjednost Poljana. Naime, postoji znak STOP prije ulaska u kružni tok iz pravca Polja. Vozač stane, pogleda koliko mu vidno polje dozvoljava, i dok nije prošao metar i ušao u kružni tok, zabrinjavajuće često kao “metak” ulete vozila sa nadvožnjaka, i presecaju mu put, a da ga on nije mogao vidjeti zbog njegove brzine kretanja. Stresovi poljana su svakodnevni, i pravo je čudo da osim psovki i škripe kočnica nema težih posledica. Zato nadležni koji se bave ovom problematikom, treba da postave neke ležeće policajce i više znakova ograničenja brzine na 30km, na dionici spuštanja sa nadvožnjaka prema Ulcinju, dok ne bude kasno.

a.b.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar