Maljevik & novi sadržaji

Kampovanje i

Na Maljeviku umjesto luksuznog rizorta - otvoren kamp bez struje i vode

Na tabli sam očekivao informacije o početku gradnje luksuznog rizorta, kad ono info Kamp bez vode i struje, ili sa vodom i strujom, piše naš čitalac.

Kampovanje
Elem...
Čitajući prije neki dan na barskim portalima o Maljeviku, odlučio sam danas /18 jul/ da kao starosjedilac Sutomora sa familijom posjetim, ali i opserviram stanje na Maljeviku.

Kad ono na samom ulazu, na završetku asfalta goste dočekuje velika tabla "nasađena" na neke daske i nosače za buduću rampu, obratite pažnju "buduću rampu".

Očekivali smo da će na tabli biti informacije o početku gradnje luksuznog rizorta. Ali umjesto luksuznog rizorta velika tabla govori o tome da je u Maljeviku otvoren kamp i to da ima opciju "bez vode i struje".

Kao starosjedilac Sutomora pitam se da li Morsko dobro - zna za ovaj kamp, "bez vode i struje" ili tamo u tome vide luksuzni rizort, u funkciji elitnog turizma kakav je planiran za Maljevik.

Ne brine mene i moju familiju što je u Maljeviku kamp, nego nas brinu stubovi koji su pripremljeni za montiranje rampe. Znači, brzijeh dana neće se moći ni u Maljevik osim ako ne platiš, pa i ako si rođen u Sutomoru i na Maljeviku naučio da plivaš.

Ako me pitate koja firma je otvorila ovaj kamp ne znam,  na tabli to ne piše, ali sigurno piše na fiskalnom računu koji izdaju kada naplate uslugu. Maljevik je predat koncesionaru, Opština mu je dokupila sporno zemljište, i po logici, valjda je ovaj novi  kamp dio projekta i  pod njegovim patronatom?

Rekao bih vam još mnogo toga o Maljeviku đe sam naučio da plivam , ali o tome drugi put.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar