“ATV susret Crmnica 2023” na Virpazaru

atv crmnic 2

Bar, (Media Biro)

Atv Club Montenegro drugi put za redom organizovao je “ATV susret Crmnica 2023” u Virpazaru i time okupio preko 50 pilota iz Crne Gore koji su stazama Crmnice oprobali svoje vještine, a i uživali u prelijepim predjelima tog kraja. Današnjom vožnjom ATV Club Montenegro najavio je početak sezone skupova koji će biti organizovani ispred pomenutog kluba u narednom periodu.

atv crmnic 1

Okupljanju četvorotočkaša prisustvovao je i predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević koji je tom prilikom istakao zadovoljstvo zbog ponovnog okupljanja.

“Čini me posebno srećnim kada vidim da inicijativa, koja je prošle godine pokrenuta, nastavlja da živi, a činjenica da se ovakav skup održava drugi put na teritoriji našeg grada je samo potvrda da je posrijedi odličan posao u cilju promocije sporta”, kazao je on.

Raičević je uputio posebnu zahvalnost organizatorima, a svim učesnicima poželio sigurnu vožnju.

atv crmnic 4

Zoran Kopitović, vođa trke, već drugu godinu priprema staze kojima učesnici voze ovu već sad tradicionalnu rutu, koja ove godine, kako je kazao, poprima i internacionalni karakter, te u njoj učestvuju vozači iz Srbije.

“Posebno bih se zahvalio predsjedniku Opštine Bar, Dušanu Raičeviću koji nesebično podržava naš rad, a sve u cilju promocije Crmnice kao turističke destinacije”, rekao je Kopitović.

On je kazao da su, pored takmičenja, lijepa druženja zapravo cilj ovog događaja, i dodao da se raduje svim narednim okupljanjima u organizaciji ovog kluba.

atv crmnic 3

Takmičenje je održano na dvije staze, u dužini od 40 km koje se prostiru u podnožju Skadarskog jezera. Kako je ranije saopšteno, cilj ovog okupljanja jeste promocija prirodnih ljepota Bara ali i Crne Gore, otkrivanje skrivenih predjela barskog zaleđa ali i podizanje ekološke svijesti.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar