Udruženje maslinara “Antivari” u Tučepima

antivari maslinari 

Iz Tučepa javili su nam se i predstavnici Udruženja maslinara "Antivari"

Prisustvo barskih maslinara na tradicionalnoj manifestaciji Noćnjak koja se održava u Tučepima na Makarskoj rivijeri posvećenoj uzgoju masline i njenim proizvodima veoma je zapaženo i propraćeno brojnim aktivnostima.

Predsjednik Udruženja maslinara "Antivari" Jovan Martinović veoma je zadovoljan nastavkom saradnje sa kolegama iz Hrvatske i renomiranim stručnjacima iz ove oblasti.
Sa Udruženjem maslinara "Antivari" su i predstavnice AD Plantaže iz Podgorice, dok su među novim članovima i mladi maslinari iz Ulcinja.
Na Sajmu maslinarstva i uljarstva je predsjednik Društva maslinara Bar mr Ćazim Alković prezentovao projekat "Kuća maslina kao centar crnogorskog maslinarstva".

Članovi oba društva veoma uspješno su učestvovali u radionici Olio gastro show koja je namjenjena interaktivnog kušanja maslinovih ulja i vina sa hranom.
U takmičarskom dijelu radionice jedan od koordinatora Udruženja maslinara "Antivari" Mirsad Rašketić ostvario je jedan od najboljih rezultata, saopštio nam je Nedjeljko Djurović.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar