Najava dobrotvornog “Montenegro Fashion Day”

models top 1

17.12.2022 god sa početkom u 18h, u hotelu “Sea Fort” Sutomore.

models top 3
Modna agencija “Top 3 Models” sa suoorganizatorom Turističke organizacije Bar, organizuje novogodišnju humanitarnu manifestaciju “Montenegro Fashion Day” dana 17.12.2022 god sa početkom u 18h, u hotelu “Sea Fort” Sutomore.
Humanitarna manifestacija je posvijećena djeci sa smetnjama u razvoju iz NVO “Plava planeta” i sva sredstva koja se prikupe preko donatorske kutije na ovoj manifestaciji biće uplaćena na njihov žiro račun, takodje tom prilikom biće im i uručeni novogodišnji paketići. Učesnici manifestacije su Ansambal “Rumija” Bar, djeca sa talentom i naši modeli.
Ovom prilikom ce nam se i pridruziti modeli iz Srbije i Ukrajine. Tokom dogadjaja predstaviće se i naša najljepša djeca sa naših Drzavnih i Svjetskih takmičenja. Ovaj vid humanitarne manifestacije odrzava se peti put, cilj ovog projekta kao i nase modne agencije je da pored promovisanja atraktivnih brendova garderobe, zabavnog programa zelimo pokazati kako djeca svojim djelima od malih nogu mogu sudjelovati u plemenitim akcijama i iznenaditi nas toplinom i velicinom svojih malih srca.

models top 2

Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da dodju u subotu, podrze nasu djecu i u skladu sa svojim materijalnim mogucnostima prikupimo sto vise sredstava i pomognemo.

Ulaz na manifestaciji nece se naplacivati, a gosti koji su u mogucnosti da pomognu svojim donacijama moci ce to uciniti ako iskoriste donatorsku kutiju koje ce biti postavljena na ulazu u salu.
NVU “Žene Bara” za ovu priliku pripremiće specijalitete iz kuhinje i na taj način direktno podržati ovaj projekat. Veliku podršku dali su NVO “Izvor Života” iz Nikšića, IPO Montenegro, NVO “Sistem” Podgorica.
Domaćin manifestacije: Hotel “Sea Fort” Sutomore

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar