Nova brošura aktivnog odmora u Baru!

bošur staze

Brošura “ Active holiday on two magical shores” na engleskom jeziku.

Turistička organizacija Bar, nastavila je promociju barskog zaledja izradom brošure aktivnog odmora .

Brošura od izuzetne važnosti kada je kvalitet boravka turista koji su zaljubljenici prirodnih ljepota Bara, barskog zaledja, kao i outdoor aktivnosti koje je moguće organizovati i doživjeti na našim čarobnim obalama, u pitanju. 

Brošura je podijeljena po aktivnostima, od najaktuelnijih do onih manje poznatih čak i lokalnom stanovništvu, te su deskriptivnim sadržajem i pažljivo biranim fotografijama opisana krstarenja Skadarskim jezerom, Bird-watching, pješačenje i obilazak panoramske rute, kajakarenje, jedrenje, kanjoning i još mnogo toga. 

“Active holiday on two magical shores” samo je nastavak aktivnosti koje je TO Bar preuzela kada je afirmacija aktivnog odmora i barskog zaledja u pitanju. TO Bar je u prethodnih godinu dana obilježila 160 km pješačkih staza, izradila mapu na engleskom jeziku za pješačenje i planinarenje kao i brošuru vinarija u opštini Bar. 

Turistička organizacija Bar će i dalje nastaviti sa propagiranjem zdravih stilova života a svi zainteresovani mogu uzeti svoj primjerak brošure u našim informativnim biroima kao i preuzeti isti sa našeg web sajta: www.bar.travel.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar