Stigla voda u RAP- KO Bartula

rap voda 

Uradjeno do sada više od  530 m vodovodne mreže.

Direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Mladen Đuričić obišao je juče RAP - KO BARTULA u kojem se izvode radovi na uspostavljanju vodovodne mreže kojom se rješava dugogodišnji problem u vodosnadbijevanju ovog dijela naselja.
Kako ističe Đuričić, „do sada je završeno više 530 metara vodovodne mreže sa priključcima čime je snadbijevanje vodom već omogućeno u određenim domaćinstvima dok se stvaraju uslovi i za nastavak priključenja stanovnika na ovoj vodovodnoj mreži“.
„Ovo je još jedan u nizu projekata preduzeća Vodovod i kanalizacija kojim se sistemski rješavaju problemi vodosnadbijevanja u Baru jer je naš primarni zadatak da uvijek budemo u službi građana i ulažemo dodatne napore u cilju poboljšanja njihovih uslova za nesmetano funkcionisanje, posebno na slabije pristupačnim mjestima. Upravo ovo naselje je na određenoj visinskoj koti i samim tim je predstavljalo složen zadatak za inženjere barskog Vodovoda da obezbijede nesmetano snadbijevanje pijaćom vodom“ navodi Đuričić koji je ovom prilikom najavio i radove na vodovodnoj mreži u Mjesnoj zajednici Šušanj.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar