Važno obavještenje za korisnike privremenih lokacija - ugostiteljskih objekata i terasa

bar av susanj 

Od sjutra počinje snimanje privremenih objekata na javnim površinama i na privatnim posjedima.

Obavještavamo korisnike privemenih lokacija – ugostiteljskih objekata i ugostiteljskih terasa, da će sjutra 29.4.2022, započeti snimanje odnosno mjerenje i obilježavanje privemenih ugostiteljskih objekata i ugostiteljskih terasa na terenu od strane d.o.o. “Cading” iz Bara, angažovane od Opštine Bar, a u pratnji komunalnog inspektora.

Da bi snimanje mogli obaviti dogovorenom dinamikom, molimo korisnike da obezbijede ovjerene skice terasa koje su izradili na osnovu izdatih urbanističko – tehničkih uslova - a na osnovu kojih je ucrtana njihova lokacija objekat/terasa u program privremenih objektata.

Molimo vas da u cilju dosljednog sprovođenja snimanja omogućite pristup i pružite saradnju angažovanim licima na izvršavanju planiranog snimanja i obilježavanju navedenih privremenih objekata.

Napominjemo da će se snimanje vršiti na javnim površinama i na privatnim posjedima, sve u skladu sa Programom privremenih objekata za period od 2019-2023.godine.

Podsjećamo da je i Zakonom o planiranju prostora i izgradnji objekata kao i Odlukom o organizaciji i načinu rada lokalne uprave definisano da Služba za vršenje komunalnog nadzora - Komunalna policija vrši poslove koji se odnose na izgradnju i postavljanja privremenih i pomoćnih objekata, saopšteno je iz Opštine Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar