×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2017/1/tob is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2017/1/tob is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

sajam Stutgart

Turistička organizacija Bar prošle sedmice predstavila je svoju ponudu na tri značajna mađunarodna sajma turizma: u Utrehtu od 10. do 15. januara, Beču u periodu od 11. do 15. januara i po prvi put na sajmu turizma u Štutgartu koji se održao od 14. do 15. januara 2017.godine.

"Svakog dana održavane su prezentacije turističke ponude Crne Gore koje su izazvale veliko interesovanje agenata tur-operatora, novinara kao i brojnih posjetilaca. Nastavljaju se čarter letovi i u 2017. godini iz Amsterdama do Tivta dva puta nedeljno od 13. maja do 7. oktobra posredstvom avio kompanije "TUI" Holandija.
Imajuću u vidu da je low cost kompanija Wizz Air uvela avio linije na relaciji Memmingen – Podgorica dva puta sedmično može se očekivati porast broja turista iz Njemačke a posebno iz regije u kojoj se nalazi Štutgart", navodi se u saopštenju TOB-a.

Turistička organizacija Bar je brojne posjetioce upoznala sa svojom ponudom koji su najveće interesovanje pokazali prema svim vidovima aktivnog odmora, izletima na Skadarskom jezeru, Starom Baru kao i ostalim atrakcijama grada Bara.

"Akcenat su stavili na pristupačne cijene u hotelima i privatnom smještaju i izuzetno veliko interesovanje je pokazano za kampovima. Podijeljen je kompletan propagandni materijal i ostvareni su kontakti sa brojnim individualcima i agencijama", dodaje se u saopštenju.

Iz TOB-a su saopštili da je Barsku opštinu za 11 mjeseci 2016. godine posjetilo 3 133 turista iz Njemačke, što je 33,66 % više nego u istom periodu 2015., a ostvareno je 23 713 noćenja, što je 27,59 % više nego u istom periodu 2015, iz Austrije 1 111 turista, a ostvareno je 6 599 noćenja, što je 5,30 % više nego u istom periodu 2015. godine. Iz Holandije Bar je posjetilo 629 turista a ostvaremo je 3 115 noćenja.

Nastupanjima na sajmovima TO Bar je nastavila sa realizacijom aktivnosti za pripremu turističke sezone 2017.

{galerija}obale/2017/1/tob{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Na veoma frekfentnoj raskrsnici kod supermarketa Voli u Baru došlo je do istakanja nafte iz...
Više u kategorijama: Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar