×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2017/1/tob is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder obale/2017/1/tob is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

sajam Stutgart

Turistička organizacija Bar prošle sedmice predstavila je svoju ponudu na tri značajna mađunarodna sajma turizma: u Utrehtu od 10. do 15. januara, Beču u periodu od 11. do 15. januara i po prvi put na sajmu turizma u Štutgartu koji se održao od 14. do 15. januara 2017.godine.

"Svakog dana održavane su prezentacije turističke ponude Crne Gore koje su izazvale veliko interesovanje agenata tur-operatora, novinara kao i brojnih posjetilaca. Nastavljaju se čarter letovi i u 2017. godini iz Amsterdama do Tivta dva puta nedeljno od 13. maja do 7. oktobra posredstvom avio kompanije "TUI" Holandija.
Imajuću u vidu da je low cost kompanija Wizz Air uvela avio linije na relaciji Memmingen – Podgorica dva puta sedmično može se očekivati porast broja turista iz Njemačke a posebno iz regije u kojoj se nalazi Štutgart", navodi se u saopštenju TOB-a.

Turistička organizacija Bar je brojne posjetioce upoznala sa svojom ponudom koji su najveće interesovanje pokazali prema svim vidovima aktivnog odmora, izletima na Skadarskom jezeru, Starom Baru kao i ostalim atrakcijama grada Bara.

"Akcenat su stavili na pristupačne cijene u hotelima i privatnom smještaju i izuzetno veliko interesovanje je pokazano za kampovima. Podijeljen je kompletan propagandni materijal i ostvareni su kontakti sa brojnim individualcima i agencijama", dodaje se u saopštenju.

Iz TOB-a su saopštili da je Barsku opštinu za 11 mjeseci 2016. godine posjetilo 3 133 turista iz Njemačke, što je 33,66 % više nego u istom periodu 2015., a ostvareno je 23 713 noćenja, što je 27,59 % više nego u istom periodu 2015, iz Austrije 1 111 turista, a ostvareno je 6 599 noćenja, što je 5,30 % više nego u istom periodu 2015. godine. Iz Holandije Bar je posjetilo 629 turista a ostvaremo je 3 115 noćenja.

Nastupanjima na sajmovima TO Bar je nastavila sa realizacijom aktivnosti za pripremu turističke sezone 2017.

{galerija}obale/2017/1/tob{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail U Domu zdravlja Bar u toku je niz aktivnosti koje nakon rješavanja infrastrukturnih problema,...
Više u kategorijama: Info  More  Obale  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb reklama

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar