×

Greška

[sigplus] Critical error: Image gallery folder more/2016/12/svetac is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder more/2016/12/svetac is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Svetac II

Ljepotana sa ove slike od subote ćemo poslednji put gledati na Gatu V. 

Da je sačekao sa odlaskom u “penziju” do 15. januara, Sveti Stefan II imao bi poslednju plovidbu tačno 20 godina nakon što je u staro gvožđe odvežen njegov prethodnik i imenjak, legendarni “Svetac”.

Nažalost, Svetac broj 2 odlazi u pezniju bez naslednika. Poslednji barski feribot otplovio je sinoć poslednji put iz luke. Sutra se poslednji put u nju vraća sa putnicima... U prijevremenu penziju Sveti Stefan II ide jer mu je otkazana “klasa” koja je važila do decembra 2018.

Klasifikaciono društvo Biro Veritas, naime, nije produžilo licencu ovom 43 godine starom feribotu zbog neadekvatnog remonta.

Nakon pet decenija, tako će prvi put biti obustavljena linija Bar-Bari-Bar. Ovakav rasplet podrazumijeva I da će 80 barskih pomoraca ostati bez posla...

U našoj fotogaleriji možete se podsjetiti srećnijih vremena. Pamtimo godine kada su Jadranom krstarila i po tri barska feribota. Osamdesetih godina prošlog vijeka uz prvog “Sveca” bio je angažovan feribot Njegoš. Kasnije smo imali Sveca 3 i Albu...

Od ovog vikenda, Barani neće na Gatu V gledati nijedan brod. Bar za naredna četiri mjeseca... 

{galerija}more/2016/12/svetac{/galerija}

Posljednje vijesti

Thumbnail Oko 15.15 časova došlo je do kontakta  vozila na magistralnom putu kroz Sutomore. Prema prvim...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar