mihajlo 2

Kompanija Allegra Montenegro postala je član CLIA, najveće svjetska internacionalne asocijacije u kruz industriji.

Allegra je 2010. godine uplovila u svijet turizma i predstavlja agenciju posebno specijalizovanu za krstarenja, a pored krstarenja, Allegra je i lučki agent u više gradova na crnogorskoj obali. Kompanija iza sebe ima niz priznanja, zahvalnica, uspješnih saradnji i još puno potvrda svog uspjeha na polju turizma. Allegra nastoji da napreduje i da se razvija u svakom trenutku, tako je i godina iza nas bila godina u kojoj smo postigli uspjeh na više polja. Veliki korak u poslovanju i dostignuće kojim je Allegra ušla u 2019. godinu jeste članstvo u CLIA-i.

mihajlo 1

CLIA je najveća svjetska internacionalna asocijacija u industriji kruzera, osnovana 1975. godine. Cilj ove globalne asocijacije jeste da podstiče uspjeh svojih članova edukacijom i promovisanjem zajedničkih interesa kruzing zajednice. CLIA raspolaže ozbiljnim brojevima u svojoj statistici, među kojima je 50 i više kruzing linija sa 95% pokrivenosti globalnog kapaciteta za krstarenja, više od 340 članova koji su ključni dobavljači i partneri na linijama za krstarenja, više od 15000 putničkih agencija, više od 25000 putničkih agenata i više od 24 miliona putnika na godišnjem nivou.

Ove nedelje, Allegra je na partnerskoj konferenciji CLIA-e u Londonu gdje će imati priliku da se upozna sa ostalim članovima organizacije i predstavlja crnogorsku kruzing industriju.

Alegra dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail U Beograd je doputovalo 232  crnogorskih studenata na dva besplatna leta crnogorske nacionalne...
Više u kategorijama: Info  More  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar