mihajlo 2

Kompanija Allegra Montenegro postala je član CLIA, najveće svjetska internacionalne asocijacije u kruz industriji.

Allegra je 2010. godine uplovila u svijet turizma i predstavlja agenciju posebno specijalizovanu za krstarenja, a pored krstarenja, Allegra je i lučki agent u više gradova na crnogorskoj obali. Kompanija iza sebe ima niz priznanja, zahvalnica, uspješnih saradnji i još puno potvrda svog uspjeha na polju turizma. Allegra nastoji da napreduje i da se razvija u svakom trenutku, tako je i godina iza nas bila godina u kojoj smo postigli uspjeh na više polja. Veliki korak u poslovanju i dostignuće kojim je Allegra ušla u 2019. godinu jeste članstvo u CLIA-i.

mihajlo 1

CLIA je najveća svjetska internacionalna asocijacija u industriji kruzera, osnovana 1975. godine. Cilj ove globalne asocijacije jeste da podstiče uspjeh svojih članova edukacijom i promovisanjem zajedničkih interesa kruzing zajednice. CLIA raspolaže ozbiljnim brojevima u svojoj statistici, među kojima je 50 i više kruzing linija sa 95% pokrivenosti globalnog kapaciteta za krstarenja, više od 340 članova koji su ključni dobavljači i partneri na linijama za krstarenja, više od 15000 putničkih agencija, više od 25000 putničkih agenata i više od 24 miliona putnika na godišnjem nivou.

Ove nedelje, Allegra je na partnerskoj konferenciji CLIA-e u Londonu gdje će imati priliku da se upozna sa ostalim članovima organizacije i predstavlja crnogorsku kruzing industriju.

Alegra dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail Danas meteo služba predvidja promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz rijetku pojavu...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Sport  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar