feri 6

Putnički brod “Dubrovnik” povezivaće od 22.maja italijansku i crnogorsku obalu na liniji Bari –Bar-Bari. Ovo je saopšteno danas iz Barske plovidbe.

Čelnici AD Braska plovidba i "Jadrolinija“ iz Rijeke potpisali su ugovor o međusobnoj saradnji za 2018, koji predviđa da riječki feribot "Dubrovnik“ i ove godine sezonski drži liniju, Prema ugovoru, 22. maja brod “Dubrovnik” isploviće iz Barija u večernjim satima.

Do kraja juna, "Dubrovnik" će povezivati Bar i Bari jednom sedmično. Od 4.jula do 15. avgusta feribot će saobraćati dva puta tokom sedmice, a od polovine avgusta do 30. novembra jednom u sedam dana.

Ovogodišnjim novim ugovorom sa "Jadrolinijom“ koji je Barska plovidba potpisala polovinom aprila, crnogorska državna kompanija, kako ističu, je postigla bolje komercijalne uslove za sebe u odnosu na 2017, prvenstveno na planu većih agencijskih provizija i taksi.

Putnički brod "Dubrovnik“ kapaciteta 1100 putnika, lani je u ukupno 44 putovanja na ovoj liniji prevezao oko 23.500 putnika i oko 4.000 vozila.

Posljednje vijesti

Thumbnail Jedro je posjetilo Službu zaštite i spasavanja Bar koje je u svojim prostorijama ugostio komandir...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar