Luka Bar brend lider jugoistočne Evrope

klempo

Kompanija “Luka Bar “ AD dobitnik je prestižne nagrade “Brand leader award”, kao lider u postavljanju novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti lučkih usluga za pretovar i skladištenje tečnih i rasutih tereta u regionu jugoistočne Evrope.

Priznanje je 22.marta u Sava centru u Beogradu, primio Izvršni direktor Luke Bar, mr Zarija Franović. Dodjeli nagrade prethodila je uspješna i zapažena prezentacija kompanije koju je Franović održao u sklopu biznis konferencije “Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona-TIL 2018”, koja se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije. Konferencija okuplja preko 500 učesnika- relevantnih aktera tržišta transporta i logistike jugoistočne Evrope i predstavnika državnih institucija i strukovnih udruženja, ne samo zemalja Evropske unije, već i Turske, Rusije, Kine.

Nagrada “Brand leader award” dodjeljuje se na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumjevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. Istakavši značaj ovog priznanja za Luku Bar, Franović je kazao da ono predstavlja uspjeh svih zapošljenih, naročito onih koji direktno rade na pretovaru tereta i često posao u nimalo lakim uslovima završavaju i prije predviđenih rokova.

“Ova nagrada nas čini ponosnim, ali i obavezuje da radimo i ostvarujemo još bolje rezultate poslovanja. Pretovar u 2017.godini porastao je za 525.000 tona ili 41% više tereta u odnosu na 2016.godinu. Očekujemo i činimo na poslovnom planu sve što je potrebno da se dinamika rasta parametara poslovanja nastavi i u 2018.godini i odlučno idemo na pretovar od 2.000.000 tona godišnje. Osim što radimo na rastu pretovara, koncentrisani smo i na promjenu strukture tereta, dovođenje novih roba u luku- kao što je petrolkoks koji uskoro očekujemo, zatim valorizaciju svih kapaciteta i resursa Luke Bar, stavljanje u punu funkciju Slobodne zone. Pred nama je ogroman i zahtjevan posao, koji smo dobrim dijelom već i započeli, a ovakva priznanja me čine još sigurnijim da smo na dobrom putu”- zaključio je direktor Franović obraćajući se učesnicima konferencije “TIL 2018”.

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar