Royal Caribbean uploviće u Bar

caribien

Uplovljenje najavljeno za 26. jun (ponedeljak) oko 13:00 časova .

Uplovljenje u barsku luku ovog kruzera visokog skoro 40 metara od vodene linije, biće pravi spektakl za posmatrače uplovljenja, i prilika za selfije koji se ne mogu snimiti svaki dan.

Brod Explorer Of The Seas, kompanije Royal Caribbean, uploviće  po prvi put u luku Bar. Brod je kapaciteta preko 3.000 putnika i u Crnu Goru dolazi u saradnji sa firmama Adratic DMC iz Dubrovnika i Boka Waves d.o.o. iz Tivta.
Turistička organizacija Bar će ovom prilikom upriličiti svečani doček ispred broda, uz degustaciju tradicionalnih crnogorskih proizvoda i nastupe KUD-a Rumija i mažoretki iz plesnog kluba Habanera.
Na šetalištu kralja Nikole, u blizini ,,Nultog kilometra'', biće postavljeni info štandovi na kojima će se djeliti propagadno-turistički materijal i gdje će turisti dobiti informacije o destinaciji. Svoje ponudu će, takođe, predstaviti članovi Klastera turizma i kreativne industrije Bar.
,,Za putnike će biti organizovani izleti za Skadarsko jezero, Stari Bar, Kotor, Cetinje,... i na taj način turisti sa kruzera će imati priliku da uživaju u ljepotama naše zemlje, kulturno-istorijskim spomenicima i gastronomskoj ponudi.'' – navodi Tripo Božinović, direktor kompanije Boka Ways.
,,Dolaskom svjetski prepoznate kompanije Royal Caribbean nastavlja se trend dolazaka novih kompanija i potvrđuje se da se Bar sve bolje pozicionira kao destinacija za kružna putovanja. Radujemo se prvom dolasku i nadamo da će brodovi kompanije Royal Caribbean nastaviti da dolaze u Bar.'' – navodi Danilo Orlandić, direktor Turističke organizacije Bar.
U ovoj godini je planirano uplovljavanje preko 20 kruzera u barsku luku, saopšteno je iz TO Bar.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar