Koktel za kraj uspješne 2022 godine

koktrel lB

Koktel za kraj uspješne 2022 godine.

Prigodnim koktelom „Luka Bar“ AD je sa najznačajnijim poslovnim partnerima iz Bara u hotelu „Sidro“obilježila  kraj 2022 godine.

Prisutnima se obratio Zamjenik predsjednika Odbora direktora, Darko Pekić, koji je naglasio da je u godini društveno političkih izazova kompanija „Luka Bar“ AD postigla izvanredne rezultate zaslugom prije svega ljudi koji su svojim zalaganjem doprinijeli da ovogodišnji finansijski rezultat bude rekordan. Fokus razvoja kompanije mora biti na jačanju postojećeg kadra i dodatnoj edukaciji. Moram napomenuti da je Luka jedan nestabilan sistem zavistan od zaleđa i da ovogodišnji rezultat ne smije da nas zavara. Zato moramo biti obazrivi prilikom planiranja za naredni period uz racionalno korišćenje resursa. Iz tog razloga ušli smo u priču oko sistematizacije koja se, uz adekvatan metodološki pristup, priprema paralelno sa pravilnikom o vrednovanju rada zaposlenih. Luka mora u narednom periodu da posveti dodatnu pažnju društvenoj odgovornosti, ali prije svega moram istaći da svijetle budućnosti Luke Bar nema bez objedinjivanja u jednu cjelinu kako bi se mogle planirati odgovarajuće politike razvoja.
Nakon g-dina Pekića, riječ je imao Izvršni direktor Luke Bar, Ilija Pješčić i tom prilikom se zahvalio svim poslovnim partnerima na saradnji u godini koja je na isteku i izrazio želju da se u 2023.godini nastavi još bolja i uspješnija poslovnja saradnja. Izvršni direktor se nakon toga zahvalio i radnicima na posvećenom radu i istakao da su upravo oni dali veliki doprinos u ostvarenju rekordnog pretovara u poslednjih 30 godina.
Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, istakao je da je ponosan na rezultat koji je Luka ostvarila u 2022.godini i da se nada da će se pozitivni trend nastaviti i u 2023.godini. Posebno odaje priznanje radnicima u Operativi, znajući da se lučki posao odvija svih 365 dana u godini, ali naravno i menadžmentu i administraciji. Istakao je vrijednost društveno odgovornog poslovanja Luke kao najvećeg barskog kolektiva i izrazio nadu da će se uspješna saradnja Opštine Bar i Luke Bar nastaviti i u godinama pred nama.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar