kontejnerski avio snimal

Port of Adria objavila je pretkvalifkacioni tender za izbor izvođača radova sanacije i ojačanja konstrukcije južne obale GAT-a 1.

U saop[tenju kompanije navodi se da pravo učešća imaju kompanije ili konzorcijumi sa relevantnim iskustvom u izvođenju građevinskih radova i prosječnim godišnjim prihodom u vrijednosti od četiri miliona eura u prethodnih pet godina.

Rok za prijavu je 23. april.

Sanacija i ojačanje konstrukcije južne obale GAT-a 1 posljednja obaveza iz investicionog programa na koji se obavezao Global Ports Holding, prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora za preuzimanje većinskog paketa akcija u tadašnjem Kontejnerskom terminalu i generalnim teretima.

„Do sada realizovane investicije dostigle su vrijednost od 11 miliona EUR, a odnosile su se na nabavku mobilnog lučkog kontejnerskog krana, opreme i mehanizacije za transport kontejnera i generalnih tereta, uvođenje modernih sistema sigurnosti i bezbjednosti i obuku kadrova”, dodaje se u saopštenju kompanije

Detalji pretkvalifkacionog tendera su dostupni na internet stranici kompanije www.portofadria.me.

Objavljivanje tendera uslijedilo je nakon dobijanja građevinske dozvole od nadležnih organa a radovi sanacije planirani su na način da ne ugroze redovno poslovanje kompanije.

Podsjetimo većinski vlasnik Port of Adria je turski Global Ports a predstavnici Vlade potpisali su 2013. godine ugovor o prodaji 62,09 odsto kapitala KTGT-a Global Portsu za oko 8,07 miliona eura.

Posljednje vijesti

Thumbnail Košarkaši Budućnosti Voli pobijedili su KK  Mornar 99:87 u generalnoj probi pred početak nove...
Više u kategorijama: Sport  Info  More  Art  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo 2020 09

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar