Opština Bar pozdravlja odluku o odabiru lokacije za izgradnju dječjeg vrtića

Obilazak lokacije

Opština Bar pozdravlja odluku Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta o odabiru lokacije koju je predložila 2019 za izgradnju dječjeg vrtića u Baru.

Opština Bar učestvovala je u konsultacijama za određivanje lokacije za vrtić sa Ministarstvom ekologije, prostornog planiranja i urbanizam, i sa zadovoljstvom potvrđujemo da je uvažena argumentacija lokalne uprave i usvojen prijedlog koji smo predstavili nadležnim organima za realizaciju projekta.

Definisana lokacija u okviru DUP "Topolica-Bjeliši" je upravo ona koju je Opština predložila još u februaru 2019, a koja je usaglašena i sa predstavnicima građanske inicijative.

Opština Bar spremna je da pruži doprinos u realizaciji projekta izgradnje dječjeg vrtića, a posebno kroz unapređenje saobraćajne infrastrukture u neposrednom okruženju parcela definisanih za izgradnju ovog objekta od kapitalnog značaja. Dječji vrtić u Baru je izrazita potreba stanovnika našeg grada, i sa nadom i spremnošću za saradnju očekujemo što skorije ispunjenje neophodnih procedura koje će u konačnom značiti izgradnju dječjeg vrtića.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar