budvaa

Ministarstvo ekonomskog razvoja organizuje besplatan kurs za izgradnju kapaciteta pod nazivom “Unapređenje znanja i vještina za izgradnju nove budućnosti pametnih i održivih turističkih destinacija” za zainteresovane kandidate i preduzetnike iz Crne Gore u oblasti održivog turizma.

Kurs će se održati onlajn u periodu od 25. januara do 8. februara 2021. godine. Ukupno trajanje kursa iznosi 40 sati i biće strukturiran u četiri modula koji će se sastojati od stručnih teorijskih prezentacija, grupnog kritičkog razmišljanja i diskusija na temu, i analize biznis slučajeva (case study), kao i individualnog rada na razvoju hipotetički novih eksperimentalnih ruta/itenerera u prekograničnim oblastima Crne Gore, Albanije i Italije.

Cilj ovog kursa za igradnju kapaciteta je unapređenje razumijevanja i dalji razvoj znanja i vještina preduzetnika za osmišljavanje „nove budućnosti“ održivog turizma u Crnoj Gori.

Polaznici ovog kursa će stečeno razumijevanje i nova znanja iskoristiti za kreativnost i osmišljavanje inovativnih novih eksperimetalnih itinerera prekograničnog turizma, u jednoj od sledeće dvije važne oblasti sa potencijalom za dalje širenje:
1. sport i priroda
2. kulturno/istorijsko naslijeđe/lokalna agrohrana

Rok za prijavu je 19. januar 2021. do 14h.

Kurs realizuje u okviru IPA CBC Projekta NEST.

Posljednje vijesti

Thumbnail Na stranom brodu, sa „debelog“ mora pratim dešavanja oko pomorske privrede i brodova, posebno u...
Više u kategorijama: Kolumna  Sport  Info  Obale  

jedro opstina bar

Jedro 320x250

cerovo iskra

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

AD template klikom do plaze 1

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

professional partners

djokic

Logo MPF

tobar