Razriješen izvršni direktor "Možura" d.o.o. Zoran Pajović

zoran pajov

Kako saznaje naš portal, od dobro obaviještenog izvora, rekonstruisana je koaliciona vlast u Baru koju čine političke partije- DPS, Biram CG i SD.

Odbor direktora "Možura" d.o.o. za upravljanje međuopštinskom sanitarnom deponijom, razriješila je danas dužnosti izvršnog direktora mr Zorana Pajovića.

Budući da je javnosti poznato, da g-din Pajović, odgovorno obavlja poslove, što je potvrdio u dosadašnjim mandatima i na ostalim značajnim pozicijama, saznajemo, da je svrha rekonstrukcije bio rezultat nedavnih pregovora koalicione vlasti u Baru, u čiji fokus je stavljena njegova ostavka i iznuđeno njegovo razrjiešenje.

Odbor direktora je očigledno, bez prethodne analize rezultata rada , podržao iznuđenu smjenu, a zanemario postizanje dosadašnjih rezultata g-dina Pajovića u okviru ovog značajnog preduzeća
.
Odbor direktora, sasvim je jasno, nema nadmoć nad vladajućom koalicijom i da napravi iskorak i prekine sa ovakvom praksom koja postoji i uvaži sve aspekte analize kadrovskih rješenja i rezultata rada, već u prvi plan stavlja samo aspekte pregovora koalocione vlasti.

Poznato je, da je umjesto dosadašnjeg izvršnog direktora "Možure"d.o.o., g-dina Zorana Pajovića, izabran V.D. Senad Arabelović, ali je i sasvim jasno da je predlog uslijedio kao rezultat pregovora koalicione vlasti i raščićavanje računa, kako bi koaliciona vlast ostala u ovom formatu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar