rutke put 4

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa saradnicima obišao je rekonstruisanu Rutačku ulicu u naselju Rutke u Sutomoru u čiju rekonstrukciju je uloženo 48.000€.

Predsjednik Opštine je obišao i Čanj, gdje je sa mještanima razgovarao o planiranim aktivnostima za ulaganja u tom naselju.

„Predstavlja veliko zadovoljstvo što smo danas u prilici da sa sugrađanima iz mjesne zajednice Spič-Sutomore, nakon sedam dana koliko su trajali radovi, obiđemo rekonstruisanu Rutačku ulicu u dužini od 800m čija je vrijednost iznosila 48.000€ ”, rekao je Raičević. On je podsjetio da su ti radovi nastavak aktivnosti koje je Opština realizovala nakon što je 2017. izgradila kanalizacionu mrežu u ovom naselju. “Ovim potvrđujemo jasnu posvećenost da zajedničkim djelovanjem sa Odborom mjesne zajednice koji je formiran prije nepunih osam mjeseci, idemo dalje u pravcu realizacije svih prioritetnih projekata koje Odbor kandiduje prema Opštini Bar“, kazao je predsjednik Opštine.

rutke put 2

Osim rekonstrukcije Rutačke ulice, ranije je izvršena sanacija oštećenja na saobraćajnicama u blizini Osnovne škole “Kekec”, kao i na saobraćajnici u naselju Brca, na raskrsnici tri ulice – Talićke, Izvorske i Svetog Andrije.
“Raduje dobra saradnja Odbora mjesne zajednice i mještana, koji su u mjesnoj zajednici prepoznali instituciju koja je tu da zastupa njihove interese”, zaključio je Raičević.

Predsjednik mjesne zajednice Spič-Sutomore Frano Vuksanović naglasio je da je rekonstrukcija Rutačke ulice dokaz dobre saradnje mjesne zajednice, Opštine i mještana ovog dijela naselja Rutke.

rutke put 3

Mještanin Rutačke ulice Blažo Vojvodić istakao je zadovoljstvo izvedenim radovima i značaj rekonstrukcije ove saobraćajnice za naselje Rutke i njegove brojne stanovnike.

Predsjednik Raičević obišao je i Čanj, gdje je sa mještanima razgovarao o stanju u ovom naselju, infrastrukturnim i drugim pitanjima i mogućnostima za njihovo rješavanje, kao i o planiranim turističkim projektima koji će obogatiti ponudu ovog dijela barske opštine.

Posljednje vijesti

Thumbnail Mladić A.B. (23) iz Tuzi zadobio je povrede opasne po život dok se sunčao na plaži u Kručama,...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar