vattra 2

Donijeta Naredba o preduzimanju preventivnih mjera zaštite od požara na teritoriji opštine Bar.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević donio je Naredbu o preduzimanju preventivnih mjera zaštite od požara na teritoriji opštine Bar.

Odlukom je predviđeno da svi subjekti na teritoriji opštine Bar - Opštinski organi, Služba zaštite i spašavanja, privredna društva, ustanove, druga pravna lica i građani - sprovode zaštitu od požara organizovano i neprekidno, a naročito na mjestima i objektima gdje su mogućnosti izbijanja požara najizraženije.

Vlasnici maslinjaka i imanja u obavezi su da očiste svoje posjede od sitnog rastinja koje može biti neposredni uzrok nastanka i širenja požara, i da se pridržavaju zabrane loženja vatre do kraja septembra.

Svaku pojavu požara bez obzira na veličinu neophodno je odmah prijaviti Službi zaštite i spašavanja na broj 123 ili na broj 112 Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Naredba o preduzimanju preventivnih mjera zaštite od požara na teritoriji opštine Bar sprovodiće se u periodu od 1. jula do 30. septembra 2020. godine, a po potrebi i duže, zbog povećane mogućnosti izbijanja požara.

Posljednje vijesti

Thumbnail Mladić A.B. (23) iz Tuzi zadobio je povrede opasne po život dok se sunčao na plaži u Kručama,...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar