av grad

Komisija za raspodjelu sredstava Opštine Bar raspisala je Javni poziv za učešće u Programu podsticaja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku.

Ovaj program kreiran je u cilju podrške započinjanju sopstvenog biznisa, unapređenju postojećeg poslovanja i otvaranju novih radnih mjesta kroz pružanje potpore u vidu subvencija za biznis planove aplikanata. Iz budžeta Opštine Bar za podsticaj razvoja preduzetništva po ovom pozivu opredijeljeno je 150.000 eura, a najviši iznos dodijeljenih sredstava po odobrenom biznis planu je 5.000 eura.

Pravo da se prijave na Javni poziv imaju nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore – Biro rada Bar, privredna društva i preduzetnici/-ce koji su registrovani u CRPS-a sa sjedištem na teritoriji opštine Bar, kao i potencijalni preduzetnici/-ce koji žele da razviju svoju biznis ideju i započnu samostalno poslovanje.

Info dan za sva pitanja vezano za ovaj javni poziv biće organizovan 10. juna u zgradi Opštine Bar od 9-14 sati. Poziv za raspodjelu sredstava otvoren je 45 dana od dana objavljivanja, odnosno do 8. jula.

Sve informacije o pozivu, kriterijumima i načinu prijave dostupne su na web sajtu Opštine Bar.

Posljednje vijesti

Thumbnail U Crnoj Gori prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje danas je  još je 47...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar