Danas u podne prva online konferencija u Crnoj Gori

trggg

Prva online konferencija u Crnoj Gori "Ekonomija u doba korone", koju organizuju Asocijacija menadžera Crne Gore u saradnji sa kompanijom M:tel a a pod medijskim pokriviteljstvom Vijesti, na čijem Portalu možete uživo pratiti konferenciju, biće održana danas, sa početkom u 12 h.

Na konferenciji će govoriti lokalni i regionalni stručnjaci iz oblasti telekomunikacija, energetike i rudastva, bankarstva i finansija, špedicije i transporta, ugostiteljtva te medija i marketinga. Cilj je da se na ovaj način prenesu najvažniji stavovi i poruke AMM-a privredi i građanima u navedenim oblastima ekonomije, ali i da se panelisti osvrnu i na mjere Nacionalno koordinacionog tijela.

Upravo će to biti tema o kojoj će govoriti predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i predsjednik Odbora direktora kompanije Finance plus Budimir Raičković, izvršni direktor kompanje M:tel i koordinator Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, izvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja i predsjednik Skupštine AMM-a Slavoljub Popadić, glavni izvršni direktor Lovćen banke i potpredsjednik AMM-a za ekonomiju i finansije Vinko Nikić, izvršni direktor Montenomaks C&L i potpredsjednik AMM-a Radovan Radulović. Na konferenciji će govoriti i izvršna direktorica TV Vijesti i članica predsjedništva AMM-a Marijana Bojanić kao i potpredsjednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi – Schneider Electric i predsjednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović. Konferencijom će moderirati direktorica digitala i strategije u M:telu Aleksandra Radojević.

Ovo će ujedno biti i prilika da se osvrnemo i na digitalne servise koje su nam danas neophodni za normalno funkcionisanje. Predviđeno je da konferencija traje oko sat vremena, nakon čega će biti vremena za pitanja i odgovore učesnika konferencije.
Izvor:Vijesti

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar