Službenik Uprave policije ubijen na dužnosti

policcej

Policijski službenik M.L. (41) koji je zadobio povrede od vatrenog oružja je preminuo u Specijalnoj bolnici u Risnu od posljedica ranjavanja.


M.L. je smrtno stradao na dužnosti.
Službenici Uprave policije su efikasno reagovali, locirali i lišili slobode tri lica osumnjičena da su povezana sa ovim krivičnim djelom, od koji je jedan kako se sumnja lišio života našeg kolegu.

Danas oko 14,45 časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom radnje privođenja tri lica koja nisu kod sebe imala lična dokumenta, jedno od lica iz svog pištolja je ispalilo hitac u policijskog službenika M.L. Napadači, dvije muške i jedna ženska osoba su se nakon napada dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu.

Za napadačima je odmah organizovana potjera i uspostavljena blokada grada kao i šireg pograničnog pojasa prema Republici Hrvatskoj. Osumnjičena lica su locirana na području Sutorine oko 17,00 časova i lišena slobode.

Jedan od njih, prilikom lišenja slobode, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi. Tada je došlo do razmjene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani.

Policija raspolaže podacima o mogućem identitetu osumnjičenih lica a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama.

Policija zahvaljuje svim građanima Herceg Novog koji su svojim pozivima davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom pravcu bjekstava.

Uprava policije izražava ogorčenost zbog tragične smrti našeg kolege i sa pažnjom će pratiti dalji tok razvoj događaja u krivičnom procesuiranja osumnjičenih lica.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar