palatt 1

Adaptacija prostorija za potrebe uspostavljanja “Creative Huba” u Baru počinje narednih dana, nakon što je Uprava javnih radova potpisala ugovor sa preduzećem “Euromont stil” iz Podgorice.


Vrijednost investicije, koju će finansirati Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, iznosi blizu 257 hiljada eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od tri mjeseca od uvođenja u posao.

palatt 2

“Creative hub” u Starom Baru predstavljaće jedan od četiri planirana lokaliteta te vrste u Crnoj Gori, koje je Ministarstvo kulture namijenilo razvoju kreativnih industrija i rezidencijalne umjetnosti. Predviđeno je da bude smješten u palati 85, čijih će 220 metara kvadratnih enterijera biti prilagođeno potrebama korisnika.

palatt 3

Objekat će sadržati multifunkcionalni prostor za informativnu, uslužnu i komercijalnu djelatnost, sa prostorijama za konsultacije, sastanke, informativnim pultom i prodajnim odjeljkom.

Prvi sprat je namijenjen primijenjenom vajarstvu, drugi sprat umjetnicima koji se bave fotografijom, grafikom i modelovanjem, dok je na trećem spratu zastupljen smještajni prostor.

Posljednje vijesti

Thumbnail Mladić A.B. (23) iz Tuzi zadobio je povrede opasne po život dok se sunčao na plaži u Kručama,...
Više u kategorijama: Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

Jedro baner huppe

turisticka organizacija bar

kalamper

stara carsija

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 2020

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar