skaut

Ovog vikenda je u Stolivu održan Zbor Saveza Izviđača Crne Gore na kojem se okupio preko 200 izviđača iz cijele Crne Gore.


Izviđački odred „24. novembar“ je na zboru učestvovao sa svojih 15 članova. U sklopu Zbora održano je i treće kolo Izviđačke lige 2019. Naš odred je osvojio prvo mjesto u ukupnom plasmanu u dvije starosne kategorije.

U kategoriji starijih izviđača već treću godinu za redom, prvo mjesto osvojila je naša ekipa „Bambi“, koja je još jednom dokazala da u Crnoj Gori nema konkurenciju.

skautt 1
U kategoriji mlađih izviđača prvo mjesto u ukupnom plasmanu osvojila je ekipa „Kondori“ koja se prvi put takmičila u ovoj kategoriji, pa posebno ističemo njihov napredak.
Ono što nas čini posebno srećnim je nastup naših poletaraca, sa kojima smo ponovo obnovili rad i prvi put su se uopšte takmičili u izviđačkim disciplinama ove godine-saopštio je starješina Izviđačkog odreda “24.Novemar" Miodrag Tanjo Masoničić

U Stolivu su boravili I izviđači Izviđačkog odreda “Jadran” Bar.

skautt 4

Naši članovi su 04. do 06. oktobra u Stolivu učestovali na Zboru SICG koji ujedno i bio III kolo Izviđačke lige .

skautt 2

Oko 200 mladih i onih koji se osjećaju mladima iz 10 crnogorskih odreda su iskoristili lijepo vrijeme za druženje , takmičenje i šetnju .

skautt 3

Poslije izviđačkih disciplina smo krstarili Bokokotorskim zalivom i obišli Kotor-saopštili su iz Izviđačkog odreda “Jadran” Bar.

Baneb dugi

Posljednje vijesti

Thumbnail Predstava „O miševima i ljudima“ u režiji Dina Mustafića, produkcijsko ostvarenje festivala...
Više u kategorijama: Info  Sport  Info  Obale  Sport  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar