kupacice

Turistička organizacija Bar u cilju kvalitetne promocije turističkih potencijala naše opštine sprovodi intenzivnu marketinšku kampanju na emitivnim tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine koja je do sada rezultirala brojnim afirmativnim objavama u štampanim i elektronskim medijima.

Osim u navedenim medijima kampanja se sprovodi i na društvenim mrežama koje su postale neizostavni dio promotivnih aktivnosti i prije svega važan izvor informisanja kada je u pitanju izbor destinacije za odmor.

U okviru kampanje u Srbiji realizovano je: gostovanje na TV Prvoj u emisiji „Jutro sa Jovanom i Srđanom“, emitovanje priloga na RTS-u, TV Pinku, Prvoj TV u okviru jutarnjih programa, objavljeni članci u magazinima Politikin zabavnik, Blic žena i Lepota i zdravlje. Radio džigl se mogao čuti na stanicama Play, TDI, HIT i S radio. Kampanja se takođe sprovodi i na online portalima, pa su afirmativne objave zabilježene na www.blic.rs, www.b92.net, www.espresso.rs, www.putovanjaiturizam.com, www.teleporter.rs, www.glavnevesti.com, www.happytv.rs, www.tanjug.rs, www.telegraf.rs, www.mondo.rs, www.turistickisvet.com, www.naslovi.net, www.pink.rs, www.time.rs, www.smedia.rs, www.topvesti.rs i dr. Outdoor kampanja je obuhvatila reklamiranje na 10 bilborda i to u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. U okviru PR kampanje realizovano je gostovanje na TV Koprenikus, prilozi su emitovani na TV Studio B, Novosadskoj TV, a direktna uključenja u programs u bila na N1 TV, TV Studio B kao i Radio Beograd. U štampanim medijima članci o turističkoj ponudi Bara su objavljeni u 24 sata, Novosadskom dnevniku, Informeru, Srpskom Telegrafu, Subotičkim novinama, Kuriru, Večernjim novosta, Blic ženi.

Kada je u pitanju emitivno tržište Bosne i Hercegovine članci su objavljeni u Euroblicu, Dnevnom Avazu, na portalima www.avaz.ba, www.fokus.ba, www.radiosarajevo.ba, a outdoor kampanja je obuhvatila reklamiranje na 10 bilborda u Sarajevu, Trebinju i Banja Luci. Prilozi o turističkoj ponudi Bara su emitovani na BN TV, Elta TV, K3 TV, a u okviru PR kampanje objavljeni su članci u štampanim medijima kao što su Nezavine novine, Glas Srpske, Euroblicu, Dnevnom listu. Informacije o Baru su se mogle pročitati i na portalima www.srpskacafe.com, www.srpskainfo.com, www.prijedor24h.net, www.nezavisne.com, www.face.ba, www.exsclusiva.ba, www.vitez.info, www.trebinje059.com i dr.

Društevene mreže su veoma važan segment promocije i kampanja daje dobre rezulatate i u ovom dijelu. Facebook stranica bar.travel kao i Instagram nalog u posmatranom periodu bilježe značajan rast broja pratilaca kojih je trenutno 6.262 odnosno 4,768 što je zančajan rast i to upravo sa tržišta Srbije i Bosne i Hercegovine. U okviru kampanje sprovedena je i Google Display Network kampanja pa su tako u Srbiji baneri prikazani ukupno 1.370.966 puta, a na njih je kliknuto 4.259 puta, a u BiH su prikazani ukupno 1.492.101 puta, a na njih je kliknuto 3.095 puta.

Osim kroz marketinšku kampanju TO Bar ponudu grada promoviše i kroz brojna studijska putovanja. Rezultat jedne od njih je i članak je u septembarskom izdanju inflight magazina Air Serbia-e o kanjoning ponudi Bara, a iz ugla Luke Raca, popularnog glumca mlađe generacije.

Vino i More

Posljednje vijesti

Litije
16.02.
Thumbnail Sve tvrdnje da su u litijama u većini neprijatelji Crne Gore i njene državnosti, velikosrpski...
Više u kategorijama: Kolumna  Obale  Art  Sport  

porez bar me

Jedro 320x250

cerovo

AD Marina Logo

vodovod bar

baneb novi

galerija podova

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar