spanac 1

Turistička organizacija Opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, ugostila turističkog vodiča izdavačke kuće Anaya Touring iz Španije koji je u posjeti Crnoj Gori.

Gospodina Cuestu su dočekali predstavnici turističke organizacije Opštine Bar, koji je u pratnji vodiča, imao priliku da se upozna sa kulturno - istorijskim znamenitostima u Starom Baru. Pored Starog Bara, obišao je i Staru Maslinu na Mirovici.

spanac 2

Pored brojnih ljepota i kulturnog bogatstva morske strane našeg grada, upoznao se i sa čarima Skadarskog jezera i Virpazara, kao i mogućnostima upražnjavanja aktivnog odmora u Nacionalnom parku, sa akcentom na pješačke, biciklističke i vinske staze. Upriličeno je i krstarenje jezerom, koje je na gosta ostavilo poseban utisak.

spanac 3

Poslednjih dana, Bar su posjetili brojni novinari, mediji, vodiči kako iz regiona tako i sa drugih emitivnih tržišta koje realizuje Turistička organizacija Bar u saradnji sa NTO CG. Cilj ovih posjeta je što veća i bolja promocija prirodnih i kulturnih resursa koje grad posjeduje.

dug tob

Posljednje vijesti

Thumbnail "Ako ne bude do 2. juna nijednog slučaja koronavirusa, onda možemo reći da smo sa ovom epidemijom...
Više u kategorijama: Info  Obale  Info  

opstina bar 2

Jedro 320x250

cerovo

turisticka organizacija bar

kalamper

baneb novi

vodovod bar

JPMD 320

komunalno

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

AD Marina Logo

ave tours 1

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar