Poznati španski vodič Miguela Cueste gost TO Bar

 spanac 1

Turistička organizacija Opštine Bar u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, ugostila turističkog vodiča izdavačke kuće Anaya Touring iz Španije koji je u posjeti Crnoj Gori.

Gospodina Cuestu su dočekali predstavnici turističke organizacije Opštine Bar, koji je u pratnji vodiča, imao priliku da se upozna sa kulturno - istorijskim znamenitostima u Starom Baru. Pored Starog Bara, obišao je i Staru Maslinu na Mirovici.

spanac 2

Pored brojnih ljepota i kulturnog bogatstva morske strane našeg grada, upoznao se i sa čarima Skadarskog jezera i Virpazara, kao i mogućnostima upražnjavanja aktivnog odmora u Nacionalnom parku, sa akcentom na pješačke, biciklističke i vinske staze. Upriličeno je i krstarenje jezerom, koje je na gosta ostavilo poseban utisak.

spanac 3

Poslednjih dana, Bar su posjetili brojni novinari, mediji, vodiči kako iz regiona tako i sa drugih emitivnih tržišta koje realizuje Turistička organizacija Bar u saradnji sa NTO CG. Cilj ovih posjeta je što veća i bolja promocija prirodnih i kulturnih resursa koje grad posjeduje.

dug tob

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar