Novogodišnje čarolije „Habanere“ traju

hab 2

Kraj kalendarske godine plesni klub ,,Habanera” i ,,Barske mažoretke” proslavili su organizacijom dječijeg plesno-muzičkog programa pod nazivom ,,Novogodišnje čarolije” u sali Doma kulture u Baru.

Novogodišnji plesni koncert imao je svojevrsnu retrospektivu protekle godine , pa je brojna publika imala priliku da uziva u koreografijama ne samo naših najiskusnijih i najboljih plesača, već i naših najmlađih polaznika. Uživali su u njihovom izvođenju kako scenskih, tako i takmičarskih nagrađivanih koreografija. U programu koji je trajao nesto više od sat vremena , predstavile su se grupe u izvođenju koreografija u latino američkim plesovima, modernom plesu poput hip hop-a, show dance , dječije koreografije. Neizostavni dio koncerta bile su i barske mažoretke, koje su izvele vjestinu plesanja koristeći mažoret štapove. Specijalni gosti novogodišnjeg programa bili su dječiji animator Šanta Panta, djeca vrtića Bajka i Djeda Mraz.

hab 1

Za novogodišnji koncert pripremali smo se vise od dva mjeseca i uspjeli smo postići sve i pored takmičarskih aktivnosti koje smo imali u proteklom periodu. Ovo je bilo veče za pamćenje, veče puno emocija i ljubavi, a svaku tačku naših malih i velikih plesača brojna publika ispratila je burnim aplauzima.

Na kraju programa, zajedničkom muzičkom numerom, svi učesnici koncerta poželjeli su prisutnima srećne novogodišnje praznike.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar