SO

U nastavku XIV sjednice SO Bar, prekinute sredinom jula, vladajuća većina DPS-SD-BS-Pozitivna izglasala je danas izmjene sttauta opštinskih preduzeća “Lovstvo”, “Vodovod I kamalizacija” i “Komunakne djelatnosti”.

Na sjednici na kojoj opozicioni odbornici u znak protesta nisu glasali, usvojena je i odluka o broju potpredsjednika opštine-shodno kolalicionom sporazumu, pored DPS I SD, ove fotelje pripale su I Bošnjačkoj stranci I Pozitivnoj Crnoj Gori.         

Na sjednici se nij eglasalo o izmjeni statute Sportsko rekreativnog centra, jer je ovu tačku povukao predlagač. Sjednica je time završena

Opozicioni odbornici su insistirali da se zbog kašnjenja skupštinskog materijal odloži zasijedanje SO, jer ozbiljnost ovih tema, kako je obrazložio Savo Vujošević (DEMOS) zahtijeva vrijeme da bi material bio razmotren.

„U pitanju je politička igra vladajuće koalicije jer mi za ttako važne teme kao što su statute opštinskih preduzeća  dobijamo materijale samo dan pred zasijedanje. Nemamo ni miišljenje radnog tijela Skupštine-Odbora za statut i propise. Zato ii nećemo učestvovati u ovome“, rekao je Vujošević.  

„Nije dobro kada se ne poštuje poslovnik Skupštine, statut i zakonski propisi. Ova sjednica je trebala da se odloži i zakaže kako je propisano Poslovnikom“, kazao je Osman Subašić (SDP).

Posljednje vijesti

Thumbnail Sve je spremno za premijeru predstave “Balkanska carica“ koja je najavljena za ponedeljak u Starom gradu...
Više u kategorijama: Art  Obale  Info  

porez bar me

Jedro 320x250

rel ton

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

porez bar

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

rvcg

baneb jedro

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar