SO

U nastavku XIV sjednice SO Bar, prekinute sredinom jula, vladajuća većina DPS-SD-BS-Pozitivna izglasala je danas izmjene sttauta opštinskih preduzeća “Lovstvo”, “Vodovod I kamalizacija” i “Komunakne djelatnosti”.

Na sjednici na kojoj opozicioni odbornici u znak protesta nisu glasali, usvojena je i odluka o broju potpredsjednika opštine-shodno kolalicionom sporazumu, pored DPS I SD, ove fotelje pripale su I Bošnjačkoj stranci I Pozitivnoj Crnoj Gori.         

Na sjednici se nij eglasalo o izmjeni statute Sportsko rekreativnog centra, jer je ovu tačku povukao predlagač. Sjednica je time završena

Opozicioni odbornici su insistirali da se zbog kašnjenja skupštinskog materijal odloži zasijedanje SO, jer ozbiljnost ovih tema, kako je obrazložio Savo Vujošević (DEMOS) zahtijeva vrijeme da bi material bio razmotren.

„U pitanju je politička igra vladajuće koalicije jer mi za ttako važne teme kao što su statute opštinskih preduzeća  dobijamo materijale samo dan pred zasijedanje. Nemamo ni miišljenje radnog tijela Skupštine-Odbora za statut i propise. Zato ii nećemo učestvovati u ovome“, rekao je Vujošević.  

„Nije dobro kada se ne poštuje poslovnik Skupštine, statut i zakonski propisi. Ova sjednica je trebala da se odloži i zakaže kako je propisano Poslovnikom“, kazao je Osman Subašić (SDP).

ViM BANER

Jedro 320x250 

AD Marina Logo

baneb reklama

 baneb jedro

  optotim nova adresa 320

Klime Baković

ave tours 1


JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

baner Adria

  baneb jedro

 

Posljednje vijesti

Thumbnail Kad čovjek voli posao koji radi ne broji godine, ni života, niti staža.
Više u kategorijama: Obale  More  Obale  Info  

baneb reklama

 baneb jedro

regionalni vodovod novi

 Klime Baković


ave tours 1


Luka Bar unutrašnji baner

 

 

 

 

  Logo MPF

 tobar

 

Kolumnisti