Zoran Pajović

DOO Vodovod i kanalizacija Bar dobio je danas vrijednu donaciju: visoko softiciranu opremi za održavanje vodovodne i kanalizacione mreže!

Prema riječima izvršnog direktora ViK Zorana Pajovića riječ je o mikroinspekcijskim kamerama koje će službama preduzeća omogućiti “visoko precizno snimanje cjevovoda” i tako omogućiti bržu i efikasniju intervenciju prilikom popravki.

"Dobili smo i lokatore ventila i kablova, i detektore metalnih i nemetalnih cijevi koji će biti izuzetno korisni za detektovanja nelegalnih priključaka na mreži. Ove nedjelje očekujemo još i isporuku pumpnih agregata za pumpne stanice Ilino, Kajnak i Haj Nehaj, čime će se poboljšati vodosnabdijevanje potrošača u višim zonama Ilina i Sutomora. Investicioni zamah koji konstantno realizujemo sa sobom nosi učestale brojne intervencije na mreži, naše stručne ekipe i mehanizacija i danas s provode planirane aktivnosti, ali, uprkos tome vodosnabdijevanje tokom turističke sezone koja donosi veliko povećanje u potrošnji vode, bilo je, a i danas je, na zadovoljavajućem nivou, zahvaljujući velikim naporima i predanom radu naših radnika", rekao je izvršni direktor vodovoda mr Zoran Pajović.

On je najavio da uskoro počinje opravka dijela dotrajalog cjevovoda u naselju Čanj II.

"Ubijeđeni smo da će nam donirana oprema dati dodatni impuls i povećati efikasnost na planu borbe protiv nelegalnih korisnika koju doslijedno sprovodimo. Iz svega navedenog, lako je donijeti zaključak da je DOO Vodovod i kanalizacija Bar uspješno privredno društvo koje svoju osnovnu djelatnost obavlja na više nego zadovoljavajući način, posjeduje značajne kadrovske i tehničke kapacitete, istovremeno ostvaruje dobit u poslovanju, redovno izmiruje svoje obaveze prema zaposlenima, državi i dobavljačima, a pritom nema kreditnih zaduženja", dodao je Pajović.

Posljednje vijesti

Thumbnail Kada profesor kulinarstva Dejan Aleksić sa učenicima Srednje ekonomsko-ugostiteljske škole iz Bara ode...
Više u kategorijama: Obale  Info  Obale  Info  

ViM BANER

Jedro 320x250

Alter Modus

AD Marina Logo

baneb reklama

JPMD 320

Luka Bar unutrašnji baner

regionalni vodovod novi

baneb jedro

caffee pizzeria garden

TO BAR

ave tours 1

Klime Baković

djokic

baner Adria

Logo MPF

tobar