Zoran Pajović

DOO Vodovod i kanalizacija Bar dobio je danas vrijednu donaciju: visoko softiciranu opremi za održavanje vodovodne i kanalizacione mreže!

Prema riječima izvršnog direktora ViK Zorana Pajovića riječ je o mikroinspekcijskim kamerama koje će službama preduzeća omogućiti “visoko precizno snimanje cjevovoda” i tako omogućiti bržu i efikasniju intervenciju prilikom popravki.

"Dobili smo i lokatore ventila i kablova, i detektore metalnih i nemetalnih cijevi koji će biti izuzetno korisni za detektovanja nelegalnih priključaka na mreži. Ove nedjelje očekujemo još i isporuku pumpnih agregata za pumpne stanice Ilino, Kajnak i Haj Nehaj, čime će se poboljšati vodosnabdijevanje potrošača u višim zonama Ilina i Sutomora. Investicioni zamah koji konstantno realizujemo sa sobom nosi učestale brojne intervencije na mreži, naše stručne ekipe i mehanizacija i danas s provode planirane aktivnosti, ali, uprkos tome vodosnabdijevanje tokom turističke sezone koja donosi veliko povećanje u potrošnji vode, bilo je, a i danas je, na zadovoljavajućem nivou, zahvaljujući velikim naporima i predanom radu naših radnika", rekao je izvršni direktor vodovoda mr Zoran Pajović.

On je najavio da uskoro počinje opravka dijela dotrajalog cjevovoda u naselju Čanj II.

"Ubijeđeni smo da će nam donirana oprema dati dodatni impuls i povećati efikasnost na planu borbe protiv nelegalnih korisnika koju doslijedno sprovodimo. Iz svega navedenog, lako je donijeti zaključak da je DOO Vodovod i kanalizacija Bar uspješno privredno društvo koje svoju osnovnu djelatnost obavlja na više nego zadovoljavajući način, posjeduje značajne kadrovske i tehničke kapacitete, istovremeno ostvaruje dobit u poslovanju, redovno izmiruje svoje obaveze prema zaposlenima, državi i dobavljačima, a pritom nema kreditnih zaduženja", dodao je Pajović.