Velike gužve na magistrali, prilagoditi vožnju saobraćajnim i vremenskim uslovima

3g

Početak kolektivnih odmora u Crnoj Gori, regionu ali i zemljama zapadne Evrope uticao je na dodatno povećanje gužvi na svim magistralnim putevima koji vode ka primorju ali I jadranskoj magistrali.

Iz AMSCG su zbog toga ali i tropskih vremenskih uslova savjetovali vozače za strpljenje u vožnji i da je prilagode saobraćajnim i vremenskim uslovima.

Na magistralnom putu Bar – Sutomore najveće gužve su u intervalu od 10 do 14, kao i od 18 do 21 sat,zbog čega sepreporučuje da se na putovanje kreće rano ujutro ili kasno uveče.

Zbog rekonstrukcije puta Petrovac - Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do septembra se zabranjuje saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona na djelovima magistralnih puteva Podgorica – Sotonići – Petrovac, odnosno Budva – Bar – Sukobin.

Saobraćaj je zabranjen od 17 do 22 sata svakog dana, osim za vozila sa prvenstvom prolaza, održavanje puteva i PTT instalacija, pomoć na putu, specijalna za prevoz životinja, betona i asfaltne mase, kao i hladnjače koje prevoze lako kvarljivu robu.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar