Uhapšen zbog pljački kladionica u Baru, Budvi i Nikšiću!

CB

U Budvi je sinoć uhapšen P.Š. (26) iz Podgorice osumnjičen za pljačku dvije kladionice u Baru izvršene u januaru i avgustu ove godine. Riječ je o razbojništvima počinjenim na štetu kladionica „Volcano“ i „Vezuv“.

Podgoričanin je uhapšen nakon što je riješen slučaj teške krađe i razbojništva dvije kladionice u Budvi. Nakon toga, kriminalističkom obradom utvrđeno je da P.Š. izvršio slična djela i u Baru i Nikšiću.

„Osumnjičeni P.Š. je, kako se sumnja, dva krivična djela u Budvi – razbojništvo i tešku krađu počinio u februaru ove godine. On je, sumnja se, krivično djelo razbojništvo počinio na način što je, 20.02.2018. godine, ušao u objekat kladionice „Volcano d.o.o. Vezuv“, koja se nalazi u naselju Podkošljun, gdje je prijetnjom da će izvaditi nož iza pojasa radnicu primorao da mu preda pazar u iznosu od 570 eura. P.Š. je, sumnja se, krivično djelo teška krađa počinjeno na drzak način izvršio osam dana kasnije, 28.02.2018. godine, u objektu kladionice „Lob“ u naselju Podkošljun odakle je, dok je radnica sjedjela za pultom, iz ladice radnog stola koji se nalazio do pulta izvadio i otuđio kovertu u kojoj je nalazilo 400 eura.“,navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su tokom kriminalističke obrade ova dva predmeta rasvijetljena su još tri krivična djela za koja se sumnjiči P.Š, i to dva krivična djela razbojništvo počinjena u januaru i avgustu ove godine u Baru na štetu dva objekta sportskih kladionica „Volcano d.o.o. Vezuv“i jedno krivično djelo razbojništvo u Nikšiću počinjeno u februaru ove godine takođe na štetu objekta sportske kladionice „Volcano d.o.o. Vezuv“.

Osumnjišeni P.Š. je državnom tužiocu u ODT u Kotoru priveden uz posebne izvještaj za dva krivična djela počinjena u Budvi, dok su službenici CB Bar i CB Nikšić uzeli izjave od njega u vezi sa krivičnim djelima počinjenim u ova dva grada te će stoga nadležnom tužiocu biti proslijeđeni i posebni izvještaji i za ova krivična djela.  

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar