Izborna kampanja uzima maha

lotto

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA predali su Izbornu listu „Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Bar za 21. vijek – Demokrate – URA“ koja je potvrđena od strane Opštinske izborne komisije Bar.


Nosilac Liste Demokrata i Građanskog pokreta URA u Baru Dragan Tufegdžić, diplomirani ekonomista govoreći o listi kandidata za odbornike u Skupštini opštine Bar, izjavio je da mu je zadovoljstvo i čast što će predvoditi listu na predstojećim lokalnim izborima u barskoj opštini, koji su zakazani za 27. maj . „Na našoj listi skoro 50% žena, 50% mlađih ljudi od 35 godina i blizu 70% visokoobrazovanih. Demokrate i URA, kao mlade političke partije, žele da grade novu vrijednost, žele da stvaraju i grade budućnost, a onima koji ostaju u prošlosti i žele i dalje da ostanu u prošlosti, mi nećemo dozvoliti da povuku ni nas, ni građane Bara”- kazao je Tufegdžić.


Članica Glavnog odbora GP URA, Jasminka Todorović, je istakla da Izbornu listu za 21. vijek čine stručni i kvalitetni ljudi, i kao takvi, nude građanima kvalitetan Program sa kvalitetnim rješenjima za sve ključne probleme koje grad Bar ima, a njih nije mali broj. Lista okuplja ljude svih vjera i nacija, oslikava građanski karakter koalicije za 21. vijek, kao i multietnički, multinacionalni sklad po kojem je Bar prepoznatljiv.

 

Luka Bar unutrašnji baner

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar