FOTO: Na čelu liste Prave Crne Gore Božidar Čarmak

Prava CG

Lista Marko Milačić – Prava Crna Gora – Za pravi Bar predala je Opštinskoj izbornoj komisiji u Baru spisak kandidata za lokalne izbore koji će se održati 27. maja.

Nosilac liste Boško Čarmak kazao je da će se ova partija boriti za neizostavnu smjenu sadašnje gradske vlasti, vraćanje gradskog identiteta, kao i za vraćanje istinskog međunacionalnog i vjerskog sklada.

”Želimo da Baru vratimo multietnički i vjerski sklad, bez odricanja od sopstvenog identiteta i relativizacije većinskog pravoslavnog stanovništva, sprečavanje militarizacije barske luke, brda Vrsute i gradskog jezgra od strane NATO saveza. Ova partija će se, takođe, boriti protiv laži o fiktivnom predizbornom zapošljavanju, a i zalagaćemo se za demontiranje malicioznih privatizacija, prava radnika velikih gradskih firmi, za podršku proizvođačima mediteranskog voća i povrća, povratak gradu ukinutih kulturnih događaja, uređenje gradske sredine po mjeri porodice i bezbjednije ulice za sve građane”, kazao je Čarmak, nakon predaje odborničke liste.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je, takođe istakao, da Baru nedostaje multietnički sklad i da stoga ova partija nudi koncept modernog patriotizma.

”Nudimo koncept koji smo predstavili i na državnom nivou, koncept modernog patriotizma. To znači da ćemo se boriti za izgradnju modernog Bara, ali uz puno poštovanje naše tradicije i duhovnosti. Bar mora da unaprijedi multietnički sklad. Prava Crna Gora će dati doprinos tome, ali Prava Crna Gora neće poštovati druge tako što će negirati sebe i svoje. Mi ćemo poštovati druge, našu braću manjine, ali istovremeno se ne stidjeti onoga ko smo i što smo“, istakao je Milačić.

Iza advokata Božidara Čarmaka, na listi Prave Crne Gore su Vojislav - Mikica Novaković, Andrea Plamenac, Dalibor Marković, Zoran Božović, Prvoslav Dašić, Aleksandar Kapa, Maja Šoškić, Nikola Đurašković, Aleksandar Grupković, Andrija Dedić, Aneta Samardžić, Miodrag Šćepanović, Dragan Ratković, Lazar Dašić, Maja Božović, Boris Oštir, Nenad Božović, Bogdana Dašić, Milo Unkašević, Nada Šćepanović, Vlado Vlašković, Petar, Aleksandra Radović, Dragan Unkašević, Mirjana Čarmak, Mirko Galušić.

{galerija}info/2018/5/pcg{/galerija}

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar