Sve službe upozorene zbog očekivanog nevremena!

snijeg i palme

Direktorat za vanredne situacije MUP-a Crne Gore preko Operativno-komunikacionog centra 112, poslao je danas upozorenje nadležnim službama da podignu nivo operativne spremnosti.

Alarm je poslat nakon upozorenja Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore, u kome se navodi da se će nedjelju, ponedjeljak i utorak područje Crne Gore biti pod snažnim uticajem hladnog-ledenog sibirskog talasa koji će zahvatiti veći dio Evrope i Balkan.

Poziv je poslat svim opštinama, Upravi policije, svim službama zaštite i spašavanja, Direkciji za saobraćaj, nacionalnim parkovima, Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Elektroprivredi Crne Gore, Crnagoraputu, kao i Aerodromima Crne Gore, Upravi pomorske sigurnosti i Upravi za šume.
U pozivu je data detaljna informacija o očekivanoj meteorološkoj situaciji, a poslat je u skladu sa preventivnim aktivnostima koje se sprovode za slučaj vremenskih neprilika.

Hidrometeoroloki Zavod Crne Gore za sutra je izdao narandžasti alarm zbog niskih temperatura, sniježnih padavina i jakog vjetra.

Prema prognozi meteorologa moguće je da u večernjim satima suznježice bude i na primorju.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar