Sami sebe zaplićemo ne reagujući na vrijeme

blatna bara

"Ne može novo i lepše principom ko u klin ko u ploču. Šetam svakoga dana put Maljevika i sve češće gledam da se mikseri betona peru i betonski mulj i otpad ispušta u kanal, koji kada su velike kiše bude rijeka", piše nam čitalac.

euromix beton u potok

"Okolo je sve to začinjeno najlonskim kesama koje vise po rastinju i koje vetar raznosi. Moj skromni mobilni snimio je upravo kako se jedan mikser pere, nije ekstra, ali je dovoljno dobra da se javnost u Sutomoru pokrene i u ovom pravcu. I mislim, neka,da ne kvarim sutomorsku idilu, nisam vam poslao..."

logicno d aide u more


"Danas snimim ovo na Štrbinama plaži I oko plaže. Iskipovano najmanje 30- 40 kamiona neke zemlje.More, Obedska bara. Pratim, niko iz lepšeg i novog Sutomora nije uspeo da identifikuje ko je ova uradio,zaista niko da sam negde pročitao.  Oglasili su se mediji da je NN neko pričinio štetu, kao i Morsko dobro, Biologija mora...no niko ne zna ko je. Ja sam sa strane, nije na meni da “špijam” ljude koji bi sutra da vode možda lepše i novo Sutomore pa sada rade na tome ,a ja to ne razumem", piše naš čitalac.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar