Nepoznati napadač ispalio sedam hitaca u nekadašnjeg pripadnika specijalnih vojnih jedinica!

CB

Više hitaca na Čedomira Čabarkapu (55) iz Sutomora, nekadašnjeg pripadnik elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, ispalio je za sada nepoznati napadač, u noći između nedjelje i ponedjeljka. Čabarkapa nije pogođen, ali je zadobio lakšu povredu tokom pada On slučaj nije ni prijavio policiji. Kako saznajemo nepoznati napadač je ispalio više hitaca ispred vrata Čabarkapinog stana u naselju Haj Nehaj.

PIŠE: Biljana DABIĆ

Očekuje se da Tužilaštvo kvalifikuje djelo. Prema našim podacima, Čabarkapa je radio dugi niz godina i u obezbjeđenju fizičkih i pravnih lica.
Iz Uprave policije saopštavaju da građanin Č.Č. nije Centru bezbjednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo sedam hitaca iz vatrenog oružja, već da je do tog saznanja došao policijski službenik CB Bar.

- Č.Č. u ovom događaju nije povrijeđen. Konstatovano je da Č.Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada. Izlaskom na lice mjesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta prije vremena prijave, odnosno saznanja policijskog službenika o događaju. Službenici CB Bar preduzimaju mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja, kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č.Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č.Č. ima povrede, ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu - stoji u saopštenju Uprave policije.

Čabarkapa tvrdi da je na njega za sada nepoznata osoba ispalila sedam metaka.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mjesta, te kazao da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja.

milan bakovic

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar