Pokušaj ubistva iz privatnih razloga?

policce

Drama koja se dogodila u barskom naselju Šušanj u četvrtak oko 19 sati kada je privatnog preduzetnika Nusreta Ličinu (41) sa tri hica ranio u njegovoj kući za sada nepoznati muškarac, dobija epilog.
Dan nakon pokušaja ubistva u porodičnoj kući, policija sklapa mozaike i intenzivno traga za napadačem, čiji je identitet zvanično još nepoznat.

Piše:B. Dabić

Prema saznanjima, sumnja se da motiv napada na privatnog preduzetnika iz Bara nije bio materijalne već privatne prirode. Ono što je jasno, nijedan trag ne upućuje na pokušaj pljačke.
Podsjetimo, za sada nepoznati maskirani napadač ušao je u kuću Nusreta Ličine, zatekao ga na trosjedu u dnevnoj sobi i otvorio na njega paljbu.
Napadač je ispalio pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u lijevi lakat, a treći u desnu šaku. Od izvora bliskih istrazi, saznajemo da je u trenutku napada, u kući bila supruga Nusreta Ličine, koja nije vidjela napadača. Ona se u trenutku vatrene paljbe na njenog supruga nalazila u kupatilu.
U policijskim evidencijama Nusret Ličina se ne vodi kao bezbjedonosno interensantno lice. U Šušanju živi sa svojom suprugom i dvoje djece koja u trenutku napada na njega nisu bila u kući.

Ličina se nedavno vratio iz Njemačke, ali ovaj detalj, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, nije povezan sa motivom napadom na njega.

ZDRAVSTVENO STANJE NUSRETA LIČINE STABILNO

Dan nakon operacije zdravstveno stanje Nusreta Ličine je stabilno. Ovo je potvrdio direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović.
Ličina je zadobio tri rane iz vatrenog oružja, u predjelu glave, i ruku.
-Zadobio je rane u predjelu obraza, desne šake i lijevog lakta. Operisan je, nije životno ugrožen, kazao je dr Tomanović.
Tokom operacije hirurzi su izvadili dva metka iz tijela ranjenog Ličine.

 

F radio unutrasnji

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

stara carsija

luka bar

AD Marina Logo

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar