Uspješni preduzetnici : priče Emine Kalezić i Žarka Kopitovića

emi iemin

Uspjehu pomogla i podrška iz Opštine Bar.

Emina Kalezić je osnivač i direktor DOO " Eminina priča", koja nudi novo gastronomsko iskustvo u našem gradu. Ketering za rođendane, poslovne prilike, slavske trpeze, svadbe i box aranžmane.
“Podrška Opštine Bar je od velikog značaja i ja nekako volim da kažem da to nije samo finansijska podrška već jedan paket moralne, tehničke i finansijske podrške. Finansijska samim tim što su sredstva odobrena, moralna zbog podstreka koji konstantno dobijam iz Sekretarijata za lokalni ekonomski razvoj Opštine Bar i tehnička zbog izuzetne pristupačnosti, ljubaznosti i spremnosti da se u svakom momentu pruže odgovori na sva pitanja i zahtjeve koje sam imala.” – istakla je Emina.
“Želim da poručim svima da se usude da požele i da krenu, ako u svakom momentu date svoj maksimum ma koliko on bio, smatram da je uspjeh samo pitanje vremena ali nikako nešto što će izostati.” – poručila je ona.

Video: https://youtu.be/qn914lEd3m0

Žarko Kopitović je osnivač i direktor doo "Wine story" - Crmnica. U predivnom ambijentu vinarije Kopitović gosti mogu uživati u degustaciji vina uz bogatu tradicionalnu kuhinju.
“Podrška Opštine Bar je mnogo značila jer sam dobio punilicu italijanskog proizvođača sa filtericom za punjenje flaša i prije dvadesetak dana smo po prvi put ja i moje ćerke napunili 600 flaša za napunih 3 sata koje su filtrirane i spremne za distribuciju.” – kazao je Žarko.
“Dobra ideja, veliko strpljenje i veliki rad.” – zaključio je on.


Ukupan iznos direktne finansijske podrške koji je Opština Bar opredijelila za program podrške razvoju preduzetništva u 2024. godini iznosi 360.000 eura.
Javni poziv raspodjelu sredstava dostupan je na web sajtu Opštine Bar, a otvoren je do 18.04.2024. godine.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar