Primjer društveno - odgovornog poslovanja

vg srdj 

DOO “VG eFISKAL”-Bar uručio donaciju SEUŠ.

“JU Srednjoj ekonomsko-ugostiteljskoj školi Bar ovih dana je dodjeljena veoma vrijedna donacija koja će u znatnoj mjeri doprinijeti kvalitetnijem i lakšem stručnom osobljavanju učenika za samostalni rad u ugostiteljstvu.
Predstavnici DOO “VG eFISKAL” iz Bara uručili su direktoru Milisavu Joksimoviću i nastavnom osoblju aktiva za ugostiteljstvo jedan od najsavremenijih elektronskih fiskalnih uređaja. Uručivanjem tzv. pametne kase obrazovni kapaciteti ustanove dodatno su osavremenjeni, dok će kvalitet nastavnog rada tokom kabinetskih vježbi biti znatno unaprijeđen.
Zahvaljujući Srđanu Grgiću, izvršnom direktoru DOO “VG eFISKAL”, koji je sa velikim zadovoljstvom prihvatio inicijativu profesora restoraterstva Gorana Pješčića, budući konobari, kuvari, restorateri i gastronomi tokom svog školovanja sticaće neophodne vještine iz automatizacije rada svog budućeg poziva.
U ime donatora DOO “VG eFISKAL” Sanja Dobrković je okupljenim učenicima, upravi i nastavnom osoblju JU SEUŠ Bar predstavila višenamjensku upotrebu i prednosti rada poklonjenog uređaja koji obrađuje podatke o prodatim artiklima, načinu plaćanja, vrsti fiskalnog dokumenta i vrši ostale radnje iz domena fiskalizacije.
Direktor Milisav Joksimović, uz prethodnu zahvalnost, istakao je i da ovaj sjajan primjer društveno odgovornog poslovanja DOO “VG eFISKAL” ne iznenađuje, ako se zna da je na njegovom čelu Srđan Grgić koji je u svom gradu prepoznat po dobrotvornom angažovanju.”

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar