Riba, vino i bogat muzički program

kk

Lijepo vrijeme, odlična posjećenost..

Drugog dana XXVI Festivala vina i ukljeve u Virpazaru upriličen je bogat gastronomski i kulturno-umjetnički program. Dobru zabavu priredili su folklorni ansambl “Rumija”, zatim Ema Čivović, Knez i Cuba bend.
Uručene su medalje proizvođačima najboljih vina u tri kategorije a dobitnicima je nagrade uručila sekretarka Sekretarijata za privredu Opštine Bar Marina Trceta.
Nagradu za najbolje ocijenjeno vino dobio je Filip Vukićević, dok je nagrada za najbolje crmničko vino pripala Milošu Rajkoviću.
U kategoriji bijelih vina zlatnu medalju je osvojio Miloš Rajković, srebrne medalje su osvojili Vuk Ćetković, Vinarija „Klisić“ i Vinarija „Racković“, a bronzane medalje su osvojili Vinarija „Klisić“, Mladen Đukanović i Tomo Medigović.
Dodijeljene su nagrade i u kategoriji roze vina. Srebrne medalje su osvojili “Vinarija Klisić“, Budimir Miranović, Mladen Đukanović i Vinarija „Ćetković“. Bronzane nagrade osvojili su Tomo Medigović, zatim Vinarija „Racković“ i Vinarija „Vukićević“.
Zlatne medalje u kategoriji crvenih vina pripale su Filipu Vukićeviću, Vinariji “Racković” i Vuku Ćetkoviću. Srebro su osvojili Miloš Rajković, Vinarija “Klisić”, Tomo Medigović, Branko Mijović i Nenad Leković, dok su bronzane medalje osvojili Branko Mijović, Vinarija “Jokić” i Vinarija “Knjaz”.
Organizatori Festivala vina i ukljeve su bili MZ Crmnica i Udruženje vinara, a pokrovitelji Opština Bar i Turistička organizacija Bar.

 

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar