Održana treća sjednica Otvorenog parlamenta SO Bar

milen 

Učesnici poslali poslali poruku solidarnosti i podrške Baranki Mileni Lukšić Đurović. 

Milena, nažalost, očekuje treću zahtjevnu operaciju u inostranstvu.

Pod sloganom „Kretanje je život – Korak za Milenu“ treća sjednica Otvorenog parlamenta SO Bar održana od početka šetališta kralja Nikole do Dvorca, gdje su sugrađani mogli da doniraju novac i kupe izdanja Momčila Zekovića Zeka i slike Miluna Lutovca, od čega je prihod, takođe, ostavljen u kutiji za donacije.

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić ističe da je vijest o bolesti Milene Lukšić Đurović posljednjih mjesec dana zaokupirala javnost i ujedinila ljude.
„Nadam se da će ovakvih akcija biti što manje. Prošle godine su građani po broju koraka donirali određena sredstva. Ideja akcije je da humanost treba da živi, nevažno da li će to biti kroz šetnju ili slična dešavanja – sportske, kulturne događaje… Bar je uvijek bio prepoznat kao grad suživot, dobrih komšija i otvorenih vrata, gdje je svako svakome i mogao i htio da pomogne… Trudićemo se kao zakonodavna vlast, iako nemamo ingerencije koje ima izvršna, da damo dobre inpute i smjernice ka onome kako bi trebalo jedno društvo da se razvija. Drago mi je što je veliki broj roditelja danas doveo danas svoju djecu, jer ih na ovaj način učimo kako da pomažu jedni drugima” kazao je predsjednik Skupštine Bara Nenezić.
Iza Milene su tri operacije, do izlečenja je dugi put.
„U ime moje Milene i naše porodice želim svima još jednom iskreno zahvaliti za sve što ste učinili za nas i što nam je data prilika da izlječenje potražimo u inostranstvu. Svi vi koji ste ovdje, kao i oni koji nijesu mogli da prisustvuju, a željeli su, ste podsjetnik da dobrota i ljubav mogu dati nadu i promijeniti svijet,“ kazao je u sestrino ime Nikola Lukšić.
Za sve koji mogu pomoći, uplate se mogu izvršiti na broj računa:
Milena Lukšić Djurović
NLB BANKA Br. računa : 530-0800100086553-48
Donacije iz inostranstva mogu se uplatiti i preko platforme: https://gofund.me/6d17663b

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar