Produžetak rada biroa...

too bar

Turističko-informativni biroi TO Bar biće otvoreni i u septembru.

Trenutno na Barskoj rivijeri boravi 12.681 registrovanih gostiju, što je 43% više u odnosu na isti period prethodne godine. Kada govorimo o uporednim podacima, na današnji dan imamo 13% više gostiju nego u 2019. godini, koja je bila rekordna godina po broju turista i noćenja.

U hotelima trenutno boravi 4.214 gostiju, što je čak 86% više nego prethodne godine, dok u privatnom smještaju boravi 8.381 turista, što je 28% više nego u istom periodu prošle godine, dok u odmaralištima boravi 86 registrovanih gostiju. Prema podacima, na Barskoj rivijeri boravi 41% više stranih gostiju u odnosu na prethodnu godinu.

U hotelskom smještaju najbrojniji gosti su iz Srbije, BiH, Poljske, Njemačke i Francuske, dok su u privatnom smještaju najčešći gosti iz Srbije, Ruske Federacije, BiH, Ukrajine i Poljske.

Podsjetimo, turističko-informativni biroi radiće i u septembru. Pored TIB Topolica i Virpazar, koji su otvoreni tokom cijele godine, u septembru će raditi turističko-informativni birou u turističkim mjestima Čanj, Sutomore, Šušanj, Stari Bar, Dobra Voda i Utjeha.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar