Poziv građanima ...

bokonenad

Plato Dvorca kralja Nikole, danas, 31. avgusta, u 18 sati.

Sjednica "Otvorenog parlamenta" za pomoć Mileni, otvorena je za sve ljude dobre volje!
Zabilježili smo i najave prvih donacija .
Milun Lutovac i Momčilo Zeković Zeko, doniraće svoje radove koji će se javno prodavati u Dvorcu kralja Nikole, a sav prihod namijenjen je Mileninom liječenju.

Desetak radova iz ciklusa "Prolazi", nastalih 2021. godine, želim da doniram “Otvorenom parlamentu” za humanitarnu akciju "Kretanje je život - Korak za Milenu", kazao je Milun Lutovac.
Veliko je otuđenje na sceni. Ljudi su se zatvorili u neke samo svoje svjetove. Svuda oko nas je, kako je to imenovao francuski književnik češkog porijekla Milan Kundera, neka ‘nepodnošljiva lakoća postojanja’. Kao da nam svima nedostaju vidici, želja i volja da nam se prolazi ukažu.
Moji radovi ‘Prolazi’, nastali u doba korone, 2020/21. pokušaj su da na slikarski način ukažem da prolazi i izlazi postoje, ako ima empatije i volje. Prolazi su tu samo ih moramo prepoznati i afirmisati na ravni sveukupne društvene zajednice.
Svaki čovjek je po jedan "tajni prolaz”.
Da podsjetimo,
Treća sesija Otvorenog parlamenta, u organizaciji Skupštine opštine Bar, proteći će u drugačijem formatu i sa humanom misijom. Pod sloganom „Pokret je život – Korak za Milenu“, odbornici lokalnog parlamenta, zaposleni u Opštini Bar i građani će tokom ove „sjednice“ imati priliku da doniraju novac za liječenje Baranke Milene Lukšić Đurović.

 

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar