Saopštenje za javnost - u potpisu Momčilo Leković

lek ser

Prenosimo integralno...

 Danima su u barskom DPS-u "mozgali" kako da "miniraju" Zahtjev 14 odbornika opozicije u vezi zagađenja vode na Žukotrlici. I šta se dešava? Majstori svog zanata i sujetni politikanti dolaze na ideju da u "5 do 12" iskoriste jedan problem koji postoji već duži niz godina, koji pritom nema veze samo sa jednom vlašću, već koji postoji godinama unazad i to u biti samo sa jednim ciljem: da zahtjev da se raspravlja o zagađenju vode na Žukotrlici obesmisle i da politički oponiraju koristeći u svom obračunu problem građana sa drugog kraja našeg grada.

Komentari koje smo jutros na kolegijumu kod predsjednika Skupštine opštine čuli od pojedinih visokih nosilaca lokalne vlasti da se od zagađenja vode na Žukotrlici može desiti jedino šteta tipa "da nekoga zaboli stomak" i da se zahtjev komotno poslovnički mogao odbiti, su nas sve apsolutno zgrozili i pokazali namjeru obesmišljavanja ovog za nas, a znamo i za građane Bara, velikog problema.

Naše institiranje da se u ovom slučaju, kako to i nalaže Poslovnik i član 89 sazove sjednica po hitnom postupku samo sa predloženom tačkom dnevnog reda na kojoj bi bila samo "Žukotrlica", a da se o drugom Zahtjevu 14 odbornika vlasti održi druga odnosno nova sjednica, čije bi održavanje naravno podržali, naišlo je na još veće insistiranje lokalnih politikanata barske lokalne vlasti koji su naumili da predstojeću sjednicu pretvore u politikantski obračun, a ne u pravcu rješavanja problema.

Međutim, to im ovoga puta neće poći za rukom, jer je građanima Bara jasna namjera i cilj ovakvog politikanskog poteza lokalne vlasti predvođene DPS-om.

U potpisu Momčilo Leković, Odbornik Demokrata u SO BAR

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar