Bar: Uhapšene dvije osobe

 cb sa barjak

A.L. (18) i E.M. (25), oba iz Bara osumnjičeni su za devet teških krađa.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar rasvijetlili su devet krivičnih djela teška krađa koja su izvršena na štetu više fizičkih lica.
Naime, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju više krivičnih djela teška krađa u dužem vremenskom periodu, a u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Baru, pripadnici barske policije lišili su slobode A.L. (18) i E.M. (25), oba iz Bara.
Oni su, kako se sumnja, od početka 2022. godine do aprila 2023. godine, na teritoriji Bara, naselja Dobra voda, Zaljevo i Utjeha, upotrebom fizičke snage, podesnim sredstvom i savladavanjem prepreka, u devet navrata, izvršili provale u stambene i pomoćne objekte koje koriste oštećena lica, gdje su izvršili premetačine i otuđili pvc stolariju, građevinski materijal, alat, djelove građevinskih mašina, bijelu tehniku, računarsku opremu, novac, zlatni nakit i ručne satove.
Otuđene predmete su prodavali njima poznatim licima za novac, čime su stekli protivpravnu imovinsku korist od više hiliada eura, saopštila je Uprava policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar