Bar: zaplenjeno preko 6 hiljada tableta ekstazija?

ekstazzi 

Uhapšen I.R./43/  kod koga je osim tableta ekstazija pronađen i kokain, i marihuana

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući planske mjere i radnje u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, unaselju Čeluga kontrolisali lice I.R. (43) iz Podgorice koji je upravljao putničkim motornim vozilom.
Prilikom pregleda vozila policijski službenici pronašli su pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, mase 50,9 grama.
Policijski službenici su shodno naredbi nadležnog suda izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi I.R. i pronašli 6.337 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, kao i četiri pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije plave boje za koju se takođe sumnja da je droga ekstazi, ukupne težine sa tabletama 3.197,6 grama, kao i pvc pakovanje sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana i dvije ručno pravljene cigarete sa istim sadržajem, ukupne mase 2,6 grama.
Sa svim je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu I.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Uprava policije.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar