Završeno barsko ljeto sa zvijezdama

jovana biljina 

Manifestacija je nadmašila očekivanja!

PR menadžerka TO Bar, Jovana Nenezić kazala je da su i više nego zadovoljni ovogodišnjom manifestacijom „Ljeto sa zvijezdama“.

„TO je u sklopu manifestacije ove godine organizovala sedam besplatnih koncerata. Novina u odnosu na prethodne godine je to što smo htjeli da afirmišemo i druga turistička mjesta, pa smo organizovali koncerte i u Dobroj Vodi i u Čanju. Zadovoljni smo kako je protekla ova manifestacija, a posebno nas raduje kada vidimo da je Šetalište kralja Nikole zaista puno. Ono što smo htjeli, i što smo se trudili prilikom ove manifestacije, je da afirmišemo barske izvođače. Izuzetno smo zadovoljni kako je sve proteklo. Iako se tradicionalna manifestacija „Ljeto sa zvijezdama“ završila, za Turističku organizaciju Bar ljeto i dalje traje i nastavlja se već sljedećeg petka na platou ispred SC „Topolica“. Očekuje nas spektakularni koncert Stjepana Hausera, svjetski poznatog čeliste. Pozivam sve da dođu i uživaju u dobroj muzici i atmosferi. Koncert će započeti jedan od omiljenih crnogorskih izvođača, Sergej Ćetković“, - kazala je Jovana Nenezić za Radio Bar.

Ove sezone, u okviru manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“ održano je sedam koncerata, od toga po jedan u Čanju i Velikom Pijesku.

auto klime bakovic 1

allegra

opstina bar

Cerovo

turisticka organizacija bar

enza home

vodovod bar

komunalno

regionalni vodovod novi

luka bar

AD Marina Logo

stara carsija

ave tours

fpep vertical

Klime Baković

djokic

Logo MPF

tobar